Jubii nu nærmer vi os!

Den 18. juli 2024 lukker vi for forhånds registrering og betaling, du er stadig meget velkommen til at deltage i stævnet. Du skal bare registrere dig når du ankommer.
Den 18. juli 2024 er sidste dag du kan bestille og betale for forudbestilt mad. Du kan stadig købe mad i hallens cafeteria og i kiosken på Nordre Skole.
Eller du kan gå en dejlig tur i vores by hvor der findes flere spisesteder.
Vi åbner for ankomst til campingpladsen torsdag den 25. juli kl.13.
Torsdag den 25. juli vil registreringen være åben på Nordre Skole fra kl. 14 til 21.30.

Her kan du hente din kuvert med armbånd, spisebilletter, program og praktiske informationer. Her kan du også deltage i trail end dance.
Du kan betale for dansen ved registreringen, hvis du ikke har forudbestilt.
Fredag den 26. juli flytter registreringen til hovedindgangen i Sportscenter Ikast. Der er åben fra kl. 12.00.til 22.00


Tilmeldt pr. 7. Juli 2024: 850 deltagere


Ændring af callerbesætning:

Krister Petersson har meldt afbud grundet sygdom og er erstattet af Robert Milestad


Velkomst


Hedens Squaredansere ønsker dig velkommen til convention

Hedens Squaredansere er stolte af at kunne byde alle square- og rounddansere velkommen til Ikast i 2024. Vi vil gøre vores bedste, for at skabe nogle gode og glade dansedage sammen med jer. Vi har nogle gode rammer for Convention i Sportscenter Ikast og på den nærliggende Nordre Skole.
Hedens Squaredansere blev stiftet i 2000 og har ca. 60-70 medlemmer. Vi gør hvert år et stort PR-arbejde for at få nye begynderdansere ind i vores klub. I klubben har vi danseniveauer fra B til C1. Vi danser hver torsdag i “Hjertet” i Ikast, fra september til udgangen af april.
I klubben lægger vi vægt på danseglæde, hygge, sammenhold og mangfoldighed.

Trine Andresen,

Formand for Hedens Squaredansere


European Square- and Round dance Convention er tilbage

Det er med stor fornøjelse at byde dansere, callere og cuere velkommen til Ikast. Danish Association of American Squaredansere Clubs, DAASDC, er stolte af at Hedens Square dansere påtager sig værtskabet for European Convention 2024.
DAASDC ser frem til en fantastisk Festival, med højt humør, livsglæde og meget dans. Alle Callere og Cuere er nomineret af forbundene i de respektive lande, og DAASDC tror på at de vil skabe en fest. DAASDC takker BAASDC, England, EAASDC, Tyskland, SAASDC, Sverige, NVSD, Holland og CSCTA, Tjekkiet for valg af deres callere og cuere. Velkommen til Danmark, velkommen til Ikast, velkommen til European Square and Round Dance Convention 2024.

Lotte Vangsgaard,

Formand for DAASDC / SquareDanceDanmark


T-Shirts

T-Shirts til EC 2024 kan bestilles her
>
Støt vore sponsorer
- de støtter os
Video fra overdragelse på Vienna Calling 2022
(Anna Hyldgård Danielsen)


SquareDanceDanmark
DAASDC