Velkomst


Hedens Squaredansere ønsker dig velkommen til convention

Hedens Squaredansere er stolte af at kunne byde alle square- og rounddansere velkommen til Ikast i 2024. Vi vil gøre vores bedste, for at skabe nogle gode og glade dansedage sammen med jer. Vi har nogle gode rammer for Convention i Sportscenter Ikast og på den nærliggende Nordre Skole.
Hedens Squaredansere blev stiftet i 2000 og har ca. 60-70 medlemmer. Vi gør hvert år et stort PR-arbejde for at få nye begynderdansere ind i vores klub. I klubben har vi danseniveauer fra B til C1. Vi danser hver torsdag i “Hjertet” i Ikast, fra september til udgangen af april.
I klubben lægger vi vægt på danseglæde, hygge, sammenhold og mangfoldighed.

Trine Andresen,

Formand for Hedens Squaredansere


European Square- and Round dance Convention er tilbage

Det er med stor fornøjelse at byde dansere, callere og cuere velkommen til Ikast. Danish Association of American Squaredansere Clubs, DAASDC, er stolte af at Hedens Square dansere påtager sig værtskabet for European Convention 2024.
DAASDC ser frem til en fantastisk Festival, med højt humør, livsglæde og meget dans. Alle Callere og Cuere er nomineret af forbundene i de respektive lande, og DAASDC tror på at de vil skabe en fest. DAASDC takker BAASDC, England, EAASDC, Tyskland, SAASDC, Sverige, NVSD, Holland og CSCTA, Tjekkiet for valg af deres callere og cuere. Velkommen til Danmark, velkommen til Ikast, velkommen til European Square and Round Dance Convention 2024.

Lotte Vangsgaard,

Formand for DAASDC / SquareDanceDanmark


T-Shirts

T-Shirts til EC 2024 kan bestilles her
>
Støt vore sponsorer
- de støtter os
Video fra overdragelse på Vienna Calling 2022
(Anna Hyldgård Danielsen)


SquareDanceDanmark
DAASDC